Візит з Міжнародної Справи Кольпінга

15 -20 жовтня в Україну з робочим візитом завітала пані Карін Шуг - представник Міжнародної Справи Кольпінга (відділ контролю проектів).

Мета візиту: огляд діючих проектів, координаційні зустрічі з членами організації, бесіди з працівниками Бюро.
Карін побачила як функціонує проект «Університет Третього Віку» в різних містах України, дізналася про масштабну роботу, яка проводиться у сфері роботи з людьми з особливими потребами, поспілкувалася з фахівцями та відвідувачами РЦ по роботі з внутрішньо переміщеними особами. Ми також мали можливість презентувати пані Шуг результати проектної діяльності за межами основного проекту (Світлиця «Мудрагелик»/м.Стрий - центр розвитку дітей, який створений за підтримки Дієцезійної Спілки Справа Кольпінга Ерфурт/Німеччина, а тепер перейшов на самофінансування).
Тижневий візит був неймовірно насичений: багато поїздок, безліч зустрічей, важливі робочі поради, щире захоплення успіхами українських кольпінговців та плани на майбутнє.
Карін Шуг зазначила, що цей візит був також дуже корисним і для неї – вона досить недавно почала працювати в Справі Кольпінга і приклад нашої країни став цікавим досвідом в її роботі.