УТВ м.Стрий - 3 роки!

6 лютого у місті Стрий відбулася святкова зустріч «Університет Третього Віку: досягнення і перспективи», присвячена 3 річниці з дня заснування.

На святкування, яке відбувалося у великому залі Районного Будинку Культури зібралося багато гостей:  віце-консул Генерального Консульства РП у Львові Сильвія Андухар – Пеховска; Голова ГО «Справа Кольпінга в Україні» Орест Клайник; Секретар ГО «Справа Кольпінга в Україні» Василь Савка; працівники стрийських бібліотек; викладачі УТВ м.Стрий; слухачі УТВ м.Львів та м.Чернівці; журналісти радіо та телебачення
В програмі було безліч цікавого: фотофільм про діяльність слухачів Стрийського УТВ, пісні та вірші українською та польською мовами (багато з яких – авторства слухачів УТВ), міні-спектакль, танцювальні номери. А ще -гімн «Наш Університет» на слова слухача УТВ м.Стрий Івана Левицького.
КерівникУТВ Леся Бугера розповіла про роботу Родини Кольпінга та про проект створення УТВ у м. Стрий. Усі присутні переглянули фотофільм про діяльність слухачівУніверситету Третього Віку.
Далі у програмі усіх чекала несподіванка. Слухачі підготували прекрасну концертну програму: декламували вірші українською та польською мовами, співали пісні про кохання про те, що найважливіше, представили міні-спектакль «Двері». А ще запрезентували гімн «Наш Університет» на слова Івана Левицького (слухач УТВ).
У підсумку святкової зустрічі прозвучало те, про що мріється, про що думається і що є у планах. По закінченні урочистості гостей запросили до святкового столу. Лунала музика, хороші слова, побажання. Відчувалася тепла, по справжньому родинна атмосфера. Так і повинно бути.
Керівник УТВ м.Стрий Леся Бугера подякувала всім, хто прибув на свято «Тільки разом ми зможемо реалізувати усі наші плани,» - зазначила керівник УТВ м.Стрий Леся Бугера, дякуючи всім, хто прибув на свято.

Більше фото та відео дивіться на fb-сторінці РК м.Стрий

Вітальне слово віце-консула Генерального Консульства РП у Львові

Побажання від представників УТВ м.Львів та м.Чернівці

Гостей вітають Керівник стрийського УТВ (Голова РК м.Стрий) та журналіст радіо Стрий (слухачка УТВ)