Школа Керівних Кадрів

18-20.06. Регіональна Спілка «Справа Кольпінга» провела чергову Школу Керівних Кадрів для членів Правління Спілки, голів та найактивніших членів Родин Кольпінга.

На цьогорічний захід з’їхалося 27 представників 13 РК. Так як захід організовується влітку, то Бюро Спілки завжди намагається провести його десь за межами міста, поближче до природи, щоб поєднати роботу і відпочинок. Цього року ми побували у с.Виженка, майже в самому серці Карпат, недалеко від перевалу Німчич. Чисте гірське повітря, неймовірна краса оксамитово-зелених гір, дружня атмосфера серед учасників все це сприяло активній роботі та хорошому настрою. Вдень учасники злагоджено працювали в групах, розробляли проекти та презентації, а ввечері так само злагоджено відпочивали. Одного вечора учасники заходу самостійно організували цілий концерт з піснями, танцями, поезією та гумористичними номерами. Головним режисером та сценаристом була п.Марія Кнапік з РК с.Нижні Петрівці. За декілька годин з підручних засобів були готові костюми різних народів світу українські, єврейські, циганські… Наші артисти навіть отримували призи, які теж було підготовлено за лічені хвилини, але вони були дуже оригінальними і зробленими з любов’ю. На наш концерт навіть завітали деякі місцеві жителі так що можна сказати, що концерт ніс в собі ще й деякий «рекламний» елемент PR нашої організації.
В неділю вранці всі разом відвідали службу Божу в костелі м.Вижниця, чим дуже потішили ксьондза. Містечко невелике, і парафія відповідно також. А тут прийшло 27 чоловік костел був заповнений. Після служби всі розїхалися по домівках. Було трохи сумно прощатися, тому що за ці 3 дні ми всі відчули себе членами однієї великої родини разом працювали, разом сиділи за одним великим столом, разом гуляли та розважалися. Але у нас попереду ще багато таких зустрічей і ми сподіваємося, що до нашої великої родини будуть приєднуватися нові люди, яким ми будемо дуже раді.

Ми багато працювали...

Ми гарно відпочивали...

Тут ми жили...

Такий вигляд був з нашого вікна...

Пані Вікторія - наша щира господиня

Наймолодші учасниці заходу - майбутні кольпінговки

Приєднуйтесь до нас - з нами цікаво!!!