Родина - школа любові

РК м.Стрий ініціювала проведення благодійної акції «Родина – школа любові».

Учасниками акції були (як це зрозуміло з назви) цілі сім’ї: батьки, дідусі, бабусі, діти та внуки. Акція була подібна скоріше до веселого сімейного свята з іграми та конкурсами, солодощами та подарунками, гостями та пам’ятними сімейними фото.
Отже, після Святої Літургії в костелі Народження Пресвятої Діви Марії всі учасники та гості завітали на подвір’я Стрийської ЗОШ №1, яка надала територію для проведення акції. Організатори акції, якими виступали члени Товариства «Родина Блаженного Кольпінга» м.Стрий та суботня школа польської національної меншини м.Стрий, розробили цікаву та різноманітну програму заходу для всіх вікових категорій учасників. Для батьків було запропоновано тренінг «П’ять мов любові у подружжі» / тренери: психологи Денис та Оксана Дубравіни (м. Київ)/. Для наймолодших учасників – цікаві ігри, які проводили учні школи польської національної меншини. А в спортивних конкурсах та вікторинах для ерудитів брали участь і дорослі і малі члени родин. Всі сім’ї були нагородженні різноманітними призами, починаючи від наборів для творчості для малюків і закінчуючи пам’ятними сімейними фото та дипломами для батьків.  На завершення всіх чекав ярмарок смаколиків та книжок, отримані кошти з якого були перераховані бійцям, які захищають Україну на Донбасі (зібрано 883 гривні).
Свято пройшло успішно, адже це був справді гарно проведений час у колі сім’ї. Організатори акції закликають усіх робити «все можливе, щоб на обличчях у дітей дедалі частіше сяяла усмішка, а у батьківських очах – радість і любов! Адже щаслива сім’я – це запорука щасливої країни»

Товариство «Родина Блаженного Кольпінга» щиро дякує всім, хто долучився до проведення акції:
школі польської національної меншини м.Стрий, Стрийській ЗОШ №1, торгівельній марці «Орфей», слухачам Університету Третього Віку м.Стрий, а також всім учасникам та гостям заходу.

За матеріалами статті Наталії Дрозд, волонтера акції, учениці школи польської національної меншини м.Стрий //Рекламно-інформаційна газета «Фортуна»//