Територія щастя

Тиждень неймовірних емоцій та щирих посмішок кожного дня (Коблево,23-29 липня 2019р.)

Справа Кольпінга організувала літній інтегрований табір для дітей. 7 днів на березі Чорного моря (м.Коблево) провели діти з особливими потребами, їхні друзі-однолітки та батьки. Програма табору була насиченою та різноманітною. І це вже заслуга фахівців та волонтерів, які працюють з особливими дітьми в Реабілітаційному центрі ГО “Справа Кольпінга в Україні” (м.Шаргород, Вінницька обл.)
Кожний день проходив під особливим девізом - «Мрії збуваються», «Територія щастя», «Веселі кулінари», «Я –талановитий!»… Реабілітаційні заняття біля моря, гідротерапія, ранкова гімнастика, веселі ігри – все це діти робили разом, підтримуючи та заохочуючи один одного.
Особливе місце займала арт-терапія, яка сприяє психологічному розвантаженню, розвитку уявно-просторових навичок і просто є дуже цікавим та веселим заняттям. Діти зробили чудові квіти, створили власну газету, звичайні крапки перетворили у неймовірні малюнки. А ще разом куховарили, готували гавайську вечірку, купалися, засмагали та каталися на «банані».
Батьки ж мали можливість не лише відпочити та потішитися успіхами своїх діток, а й повчитися. Для них проводилися лекції, міні-тренінги та вечірні бесіди, де можна було обмінятися досвідом у вихованні та розвитку дітей.
Літній інтегрований табір -це чудова можливість розкрити сильні сторони дітей та сприяти їх всебічному розвитку.

Щиро дякуємо усім , хто долучився:

·Галина Понько, Голова Родини Кольпінга м.Шаргород, керівник Реабілітаційного центру
·Фахівці та волонтери Реабілітаційного центру для осіб з особливими потребами ГО “Справа Кольпінга в Україні”
·Працівники Інклюзивно-ресурсного центру Шаргородської районної ради Вінницької області
·Юля Савка, Dream Team School

Більше фото: fb-сторінка РК Шаргород

Сторінки:  1 2 3 >  Остання »