м.Чернівці, вул.Головна 20, тел./факс (0372)54-26-10

Презес: о.Петро Куркевич
Контактна адреса та телефон: Красилівський р-н, с.Слобідка Красилівська,
вул. 40-річчя Жовтня 43 тел. (03855) 4-25-17

За два роки свого існування РК м.Красилів встигла реалізувати два соціальні проекти, кошти на які вони отримали зі спонсорської каси Інтернаціональної Справи Кольпінга.
Проект „Соціальна кухня” дещо відрізняється від однойменного проекту в м. Чернівці. При місцевому костелі діє тимчасовий притулок для бездомних. Люди, які живуть на вулицях, мають змогу 1 тиждень пожити в нормальних умовах: душ, ліжка, телевізор і гаряче харчування. Саме це гаряче харчування і забезпечувала РК м.Красилів для притулку протягом 1 року.
Метою проекту „Дитячий садок” було надати малозабезпеченим вихованцям місцевого дитячого садка хороше харчування. До щоденного раціону дітей додавалися продукти посиленого харчування (м’ясо, фрукти, овочі, кисломолочна продукція).
РК м.Красилів працює зараз над тим, щоб організувати свою діяльність таким чином, щоб в майбутньому подібні проекти можна було реалізовувати власними силами.