Різдвяні зустрічі по-рівненськи

10 січня 2014р. РК м.Рівне вже втретє провела акцію «Різдвяні зустрічі».

Різдвяні зустрічі збирають людей з обмеженими можливостями міста Рівне, а також керівників та найактивніших волонтерів організацій, які опікуються людьми з різними формами інвалідності. Головною метою заходу є відзначення найбільш активних представників організацій, які об’єднують людей з обмеженими можливостями . Крім того, цей захід є чудовою нагодою для людей з обмеженими можливостями разом відсвяткувати Різдво та Новий рік, а також особисто подякувати тим людям, які надають їм найбільшу підтримку. РК м.Рівне взяла на себе цю почесну місію – висловити вдячність за турботу та привітати найактивніших представників відповідних організацій з різдвяними та новорічними святами.
В рамках заходу було проведено концерт, за участі колективів і виконавців Рівненської філармонії та музичної школи. Особливим номером програми був виступ чемпіонів світу з бальних танців на візках Івана та Надії Сіваків.
Різдвяні зустрічі зібрали близько 170 осіб. Це члени та представники таких організацій як спортивний клуб інвалідів, Спілка дітей- інвалідів, УТОС, УТОГ, товариство інвалідів – всього було представлено 10 організацій міста та області. Завітали на захід і представники міської влади. Можна сказати, що вони були в захопленні від побаченого, що дозволяє сподіватися на майбутню партнерську співпрацю з відповідними державними органами.
Для організації заходу на належному рівні члени рівненської РК провели величезну підготовчу роботу – підготовка сценарію заходу, пошук спонсорів, переговори з партнерами, вибір подарунків і т.д. і т.п.  Громадська Організація «Справа Кольпінга в Україні» висловлює свою вдячність РК м.Рівне та голові РК Валерію Забродському за проведену роботу, а також дякує всім небайдужим людям, які внесли свій посильний вклад в цю благородну справу. Це: Рівненська обласна філармонія, Зал камерної та органної музики, Рівненська кондитерська фабрика, магазин сувенірів та подарунків «Віккі», мережа магазинів дитячої іграшки «Ляля», супермаркет «Велмарт», Поштово – пенсійний банк «Аваль»,ТОВ «НВП «Аквілон – техно», магазин «Віват, канцелярія», ательє «Шарм», студія «Олі - ка», церква «Дім Євангіліє», інформаційний портал Видавничого дому «ОГО».
На завершення хочеться зазначити, що РК м.Рівне планує кожного року проводити святкову акцію «Різдвяні зустрічі» та сподівається, що ця акція ставатиме дедалі масштабнішою та зможе охопити/зацікавити значну частину громадськості.

Голова РК м.Рівне Валерій Забродський виступає з привітальним словом

Виступ чемпіонів світу з бальних танців на візках Івана та Надії Сіваків