Різдвяні зустрічі

10 січня 2015 року РК м.Рівне провела благодійний концерт “Різдвяні зустрічі»

Вже четвертий раз Рівненське товариство “Родина Кольпінга» організовує “Різдвяні зустрічі” - концерт для людей з особливими потребами. Основна мета концерту - виділити та відзначити керівників та самих активних членів організацій, що об’єднують людей з особливими потребами.
В концерті, який проходив у в приміщенні Органного залу, взяли участь артисти Рівненської обласної філармонії, учні музичних шкіл Рівного та танцювальні колективи з Рівненського палацу дітей та молоді, а також інші творчі колективи.
В цьому році до нагородження долучилася місцева влада, яка також нагородила цих активістів своїми відзнаками. Так, почесними грамотами Міської ради м.Рівне та подарунками, які забезпечила РК м.Рівне було нагороджено 10 осіб, які представляли наступні організації: ГО «Передзвін»; Союз організації інвалідів Украни; ГО „Обличчям до істини”; обласна організація УТОГ; Обласна організація УТОС ; ГО „Генерація успішної дії”; ГО „Фенікс”; Фізкультурно - спортивний клуб інвалідів „Геракл; ГО “Міське товариство інвалідів” ; комунальний заклад “Обласний центр соціально — психологічної реабілітації дітей” Рівненської обласної ради.

Більше фото та відео можна переглянути на Facebook- сторінці РК м.Рівне / Кольпінг Рівне/