м.Чернівці, вул.Головна 20, тел./факс (0372)54-26-10

Консультативно-реабілітаційний центр «Відкрите серце.» (м.Львів)

У 2006 році в м.Львів при Родині Кольпінга було відкрито Консультативно-реабілітаційного центру для дітей із загальними розладами розвитку. В рамках проекту щороку близько 20 родин отримують систематичну допомогу та 50 родин отримують разові консультації. У проекті задіяні 3 штатних співробітники та позмінно 37 добровольців. До результатів проекту потрібно також зарахувати:
- посильну роботу з громадськістю: завдяки повідомленням на телебаченні та в Інтернеті, робота центру стала відомою не тільки в Україні, а й за її межами – зокрема в Білорусі.
- постійна участь працівників центру (в якості слухачів та доповідачів) у різних тематичних конференціях та семінарах як в Україні так і за її межами.
-залучення 2 волонтерів з німецької волонтерської організації «Eine Welt e.V.» для роботи у центрі терміном на 1 рік
- залучення коштів на розвиток Центру з третіх джерел (Фонд «Відродження») через подання успішного проекту.

Окрім того, діяльність центру не обмежується виключно Львівською областю. Послугами центру встигли скористатися сім’ї з інших областей України. Оскільки центр не має можливості надати помешкання родинам з інших областей і через це час реабілітації обмежується, то зараз керівництвом проекту проводиться аналітична робота про доцільність відкриття філіалів центру в інших областях України.

Актив проекту:
   Андрій Чорний(волонтер),Катя Островська (керівник проекту),о.Олег Жаровський(духовний наставник)

В проекті на волонтерських
    засадах працюють студенти