Планета пад назвою “Мама”

День Матері – особливе свято, яке вшановує найріднішу у світі людину — МАМУ. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі та духовних цінностей. Це міжнародне свято відзначається у всьому світі вже понад 100 років.

Родина Кольпінга на Прикарпатті (м.Івано-Франківськ) відзначає День Матері по особливому - проводить акцію «Планета під назвою «Мама». Це міні- тренінги по розвитку жіночої активності та поширенню засад усвідомленого батьківства, це формування у молоді свідомого ставлення до батьківства, це збереження національних традицій та цінностей.
Це дитяче свято, де можна розкрити свої таланти та власноруч створити подарунки для матусь.
Ну, і звичайно, це квіти для мами – учасники акції висадили цілу алею кущів троянд у парку ім. Т. Г. Шевченка.
Володимир Шегда, голова ГО «РК на Прикарпатті» дякує всім хто підтримав ініціативу та долучився до свята:
мер міста Руслан Марцінків, о.Юрій Прилепський, Руслана Василюк (директор КП “Центр розвитку міста та рекреації”), Пласт Івано-Франківська, Жіночийий Клуб РЦ ВПО ГО «Справа Кольпінга в Україні» та всі кольпінговці Івано-Франківська