НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР З КОРОТКОТЕРМІНОВОЇ ПСИХОТЕРАПІЇ (м.Львів)

Навчання буде проходити в два етапи по 4 дні:  у березні (16-19 березня) та липні (дати уточнюються).

Після закінчення двох блоків навчання учасники отримають сертифікат психотерапевта з короткотермінової терапії, виданий центром короткотермінової терапії м. Лодзь (Польща) та додатковий сертифікат Українського Товариства Системної Психотерапії.
Ціна за один блок - 250 євро (загальна сума 500 євро). В оплату входять витрати за навчання, переліт, проживання та харчування тренера.
Кількість учасників обмежена і не первищує 25чол.
Проводититиме семінар Яцек Лелонкевич – клінічний психолог, супервізор Польської Федерації Психотерапії і Польського Товариства Психотерапії Сконцентрованої на Розв’язку, сертифікований психотерапевт Європейської Асоціації Психотерапії, тренер Польського Психологічного Товариства, сертифікований психотерапевт BSFT (Brief Solution Focussed Therapy), сертифікований спеціаліст у сфері запобігання насиллю, сертифікований спеціаліст психотерапії узалежнень. Має 4-х річний стаж в психоосвітній лабораторії в Варшаві і стаж в Brief Family Therapy Center (USA) у Стіва де Шезер та Інзу Кім Берг. Ліцензований терапевт Короткотермінової Терапії і супервізор Canadian Council for Professinol Certification. www.centrumtk.com
Семінар проходить у рамках навчального проекту Товариства «Родина Кольпінга» м. Львів у співпраці з Українським Товариством Ситемної Психотерапії

Запис проводиться за телефонами: 032 264 04 29, 067 916 40 42– Марія Навальківська;
098 748 09 21, 099 228 62 63 – Катерина Островська;
066 441 65 76 – Надія Левус