Молодь Кольпінга знову святкує

Вже 3-ій рік поспіль хлопці та дівчата нашої Спілки святкують День Молоді Кольпінга.

Ось і цього року дружні кольпінговці з різних куточків України зібралися 30 жовтня, щоб зустрітися, розповісти про свою роботу та поділитись досвідом та враженнями від цікавих таборів та семінарів за кордоном. Також привітати зі святом приїхали волонтери з Німеччини, які допомагають нашим шаргородським та львівським колегам у роботі на місцях. Молодь Чернівців запросила членів Львівського Товариства Шанувальників Мистецтва Клубу молодих художників «Крила», разом з якими проводилася спільна благодійна виставка-продаж творчих робіт «Крила для дітей».
На свято завітав Володимир Антонюк, який прочитав молоді цікаву лекцію виховного плану про дошлюбні відносини чоловіка і жінки.
Після цього представники молодіжних осередків представляли здобутки останнього року, а представляти дійсно було що, адже наша молодь на місці не сидить. На додаток були показані відеопрезентації про поїздки до євротабору в Литві та семінар в Словаччині.
Кольпінговці були приємно здивовані візитом незамінного молодіжного референта Спілки Галини Єрьоміної, яка урочисто передала святковий 4-кілограмовий торт із написом «I love Kolping youth» та символікою Справи Кольпінга. Торт смакував просто чудово і вмить був «ліквідований» присутніми.
Всі ці заняття розбавлялися цікавими іграми, жартами, імпровізаціями та театральними постановками у виконанні самих учасників.І в кінці-кінців на вечерю був підсмажений апетитний шашлик, який добре смакував під звуки гітари та спів кольпінговців. Здавалося, що ми виїхали на пікнік на природу, а не перебуваємо в офісному приміщенні бюро. З цього всього можна зробити висновок: святкування пройшло на славу.

Володимир Антонюк завжди цікаво розповідає

Учасники проводили знайомство у цікавій формі

Ігор Гуцол, молодіжний референт Спілки

Саша Маринич, молодіжний референт Спілки у Вінницькій обл.

Юля Вонсович, голова Молоді Кольпінга м.Чернівці

Було багато музики...

наш найкращий у світі гітарист - Юра Кнапик

...та веселих розваг