м.Чернівці, вул.Головна 20, тел./факс (0372)54-26-10

Молодь Кольпінга України

В грудні 2001 року при було створено молодіжну організацію «Молодь Кольпінга України» з метою об’єднання активної молоді та розширення можливостей і пропозицій для молодих людей. Молодь Кольпінга в Україні – це члени Родин Кольпінга, яким ще не виповнилося 30 років.  Сьогодні «Молодь Кольпінга України» існує майже при кожному осередку в різних регіонах Західної та Центральної України. Діяльність цього молодіжного об’єднання відповідає загальним цілям та місії «Справи Кольпінга в Україні». «Молодь Кольпінга України» - це організація, яка керується засадами християнської етики та моралі, є активною та дієвою в суспільстві. До молодіжної організації входить молодь, якій не байдуже її майбутнє та майбутнє її Батьківщини. Будучи структурною одиницею ГО, молодь, окрім своїх власних завдань, бере участь у всіх вищезазначених заходах та в житті організації в цілому. Між тим, діяльність молоді можна також поділити на окремі напрямки. Сюди належить соціальна допомога, освітня діяльність, спортивно-туристичні (відпочинкові та оздоровчі) заходи, духовна освіта, організація культурного дозвілля тощо.