Міжнародна співпраця

Сьогодні, 5 листопада, було вручено Подяку Голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука громадському діячеві, члену Родини Кольпінга м. Гахенбург (Німеччина) Бернду Кінду за багаторічну активну міжнародну співпрацю між Родинами Кольпінга м. Чернівці та Німеччини. Пан Кінд вже більше 10 років привозить гуманітарну допомогу в Україну, яка розподіляється в Чернівецькій області по державних закладах (медичних установах, будинках-інтернатах, будинках для перестарілих), а також серед потребуючого населення. Подяку вручив перший заступник голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк в присутності всечесних отців Анатолія Шпака, Станіслава Смольчевського та групи кольпінговців.
Під час зустрічі обговорювалися питання щодо подальшої співпраці Родини Кольпінга м.Чернівці з міжнародними партнерами та органами виконавчої влади краю в сферах гуманітарного і соціального напрямків. Людвіг Маркуляк, голова Родини Кольпінга м Чернівці, подякував нашим постійним партнерам за багаторічну допомогу та співпрацю, а також виконавчій владі краю за сприяння та підтримку нашої діяльності.