МИ-НАЦІОНАЛЬНА СПІЛКА !!!!

Справа Кольпінга в Україні отримала статус Національної Спілки. Ця подія є унікальною для Справи Кольпінга будь-якої країни та свідчить про стабільний розвиток організації.

15 серпня 2015 р. в м.Чернівці відбулася офіційна церемонія заснування, яку провів Генеральний Презес Міжнародної Справи Кольпінга Монсеньйор Оттмар Ділленбург.
Святкували масштабно: близько 50 гостей (члени організації, керівництво та партнери з України, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини та Австрії); спільна молитва у Костелі Святого Архангела Михаїла; вручення прапора Національної Спілки; освячення нового центру організації; безліч привітань та подарунків; концерт за участі відомого буковинського ансамблю та святковий фуршет. Всього і не розкажеш – краще переглянути фото на нашій fb-сторінці, які так професійно зробив для нас член нашого ужгородського осередку Роман Січкар.

Свята месса в Костелі Святого Архангела Михаїла /м.Чернівці-Садгора

Генеральний Презес передає Правлінню
Справи Кольпінга в Україні прапор Національної Спілки

Генеральний Презес передає Голові Справи Кольпінга в Україні офіційний документ, який засвідчує національний статус