Курси асистента вчителя

Цікава пропозиція для фахівці з педагогічною освітою!
Запрошуємо взяти участь у безкоштовних курсах асистента вчителя (з отриманням державного сертифікату) у Львові.
Детальніше читайте у поданому нижче прес-релізі

Прес-реліз

Проект асистент вчителя –це пілотний проект, спрямований на підготовку фахівців та введення посади асистента вчителя в школи і ДНЗ обласних та районних центрів України.

Запрошуються фахівці з педагогічною освітою, які бажають поглибити свої знання щодо організації навчального процесу в інклюзивному класі/дошкільній групі та отримати державний сертифікат за кваліфікацією «Асистент вчителя». Пропонується безкоштовно на базі Інституту післядипломної освіти ЛНУ ім. І.Франка (м.Львів) прослухати програму підготовки асистента вчителя (обсяг годин – 2 модулі по 72 години: 1 модуль – лютий-березень 2015 р. (є підставою для зарахування на посаду), 2 модуль (заочне навчання: вересень-жовтень 2015 р.).

В результаті проведення круглих столів та конференції планується організувати лоббістську кампанію, спрямовану на створення посад асистентів вчителя/вихователя та зарахування дітей з особливими потребами, зокрема з РСА, в інклюзивні класи/групи навчальних закладів обласних та районних центрів України.

Для запису на курси асистента вчителя звертайтеся:

0992286263, 0987480921 - Островська Катерина Олексіївна, професор кафедри психології ЛНУ ім.І.Франка
e-mail:  katerynaostrova@gmail.com

Інститут післядипломної освіти ЛНУ ім. І.Франка
Представництво Австрійської служби академічного обміну у Львові
ГО «Справа Кольпінга в Україні»