Континентальні Збори Справи Кольпінга Європи

26 - 28 травня 2017р у Львові відбулися Континентальні Збори Справи Кольпінга Європи.

Континентальні Збори є вищим органом прийняття рішень в Справі Кольпінга Європи та мають завданням встановлення тематичних пріоритетів роботи, обрання Правління, прийняття програм та статуту Справи Кольпінга Європи.
Континентальні Збори відбуваються раз на рік у одній з європейських країн. Цього разу 50 делегатів із 20 країн Європи приїхали в Україну.
Програма була насиченою та різноманітною: презентація діяльності кожної країни; засідання Правління Справи Кольпінга Європи та Молоді Кольпінга Європи; представлення подальшої стратегії розвитку нашої організації Генеральним Секретарем Міжнародної Справи Кольпінга; освітня частина на тему «Демократія та роль НУО в розбудові громадянського суспільства» з доповіддю від відомого українського політолога та публіциста та подальшим обговоренням ключових моментів в окремих групах; вибори нового Правління Справи Кольпінга Європи (заступником Голови Правління став Василь Савка, Національний Секретар Справи Кольпінга в Україні); спільна служба Божа в Митрополичій Базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії у Львові. Особливим гостем на Зборах був Мечислав Мокшицький, архиєпископ-митрополит Львівський Римсько-Католицької Церкви, який звернувся з привітальним словом до делегатів та поблагословив нашу подальшу діяльність.
А ще гості мали можливість познайомитися з нашою культурою та традиціями – чи то гуляючи по Львову, чи то слухаючи українські пісні, чи то куштуючи національні страви.
При від’їзді наші гості, сповнені вражень та захоплення від України, обіцяли обов’язково розповісти в себе вдома про те, яка чудова та гостинна наша країна.

Більше фото дивіться на нашій fb-сторінці