Конференція “Робота з ВПО”

21 грудня 2018 р. в центральному офісі Справи Кольпінга в Україні відбулася підсумкова конференція по реалізації проекту «Ефективна модель інтеграції внутрішньо переміщених осіб».
На захід приїхали працівники наших ресурсних центрів (Івано-Франківськ, Львів, Ужгород) , а також представники громадських організацій, які активно співпрацювали з нами впродовж трьох років реалізації проекту: “Всеукраїнський рух “Захисники вітчизни”, “Територія - Новий Схід”, «Отава», «КримСОС», “Stabilization Support Services”. Відвідали цю подію і представники СММ ОБСЄ у м. Чернівці для того, щоб ознайомитися з результатами діяльності нашої організації в даній сфері.
Учасники Конференції обмінялися досвідом роботи з ВПО, презентували свої успіхи, обговорили шляхи подальшого розвитку та співпраці. В ході інтерактивної вправи «Світове кафе» шукали ключові рішення до актуальних запитань, які стосуються концепції роботи з внутрішньо переміщеними особами.
На завершення заходу учасникам було вручено подяки за проведену роботу та активну співпрацю.