Канікули з Кольпінгом

Як розважити дітей під час весняних канікул? Батьки на роботі, погода не дуже тішить, що ж придумати?
Наші кольпінговці завжди мають щось цікаве напоготові : РК Пустомити та Івано-Франківська організували в своїх містах креативне та корисне дозвілля для школярів.

В Пустомитах (FB) навчали акторському мистецтву, красномовству, розвивали спостережливість та креативне мислення. Важливим завданням на таборі було допомогти дітям пізнавати себе в різній діяльності. Це і квести, і пізнавальні екскурсії, і виготовлення своїми руками різних цікавих речей, і навіть приготування піцци.
У Франківську (FB) вчилися допомагати іншим, довіряти один одному, шукати компроміси. Протягом тижня команда РК Івано-Франківська разом з дітьми вчилися дружити, турбуватись один про одного та допомагати іншим. Іншими словами - раділи життю, новим навичкам та враженням.
Це був тиждень Довіри, Турботи, Радості, Досвіду, тиждень, який зробив діток більш здоровими, більш сильними, більш добрими та веселими.