м.Чернівці, вул.Головна 20, тел./факс (0372)54-26-10

Форум УТВ

29 вересня – 1 жовтня 2015 року у Львові-Рівному-Чернівцях відбувся Форум Університетів Третього Віку ГО «Справа Кольпінга в Україні».

Понад 200 літніх людей зібралися, щоб обговорити свої проблеми та можливі шляхи їх вирішення. В обговоренні взяли участь представники Львівської облдержадміністрації, викладачі та науковці Львівського національного університету імені І.Франка, Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (м.Луцьк), Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Рівненського університету «Україна», керівники та представники УТВ Львова, Стрия, Івано-Франківська, Чернівців, Луцька, Ужгорода та партнерського УТВ м.Вроцлав(Польща). За результатами Форуму було укладено резолюцію, яку направили Президенту та Прем’єр-Міністру України, Міністру соціальної політики та Міністру освіти і науки України.

З Резолюцією можна ознайомитися за цим посиланням: resoljutsija.doc

Більше фото на нашій fb-сторінці

Для довідки:
В 6-ти Університетах Третього Віку (Львів, Стрий, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк, Ужгород), створених ГО «Справа Кольпінга в Україні», навчаються близько 500 літніх осіб. До навчального процесу включені викладачі та науковці провідних вузів країни, в результаті чого реалізується Концепція розвитку неперервної педагогічної освіти, затверджена Наказом МОН України від 14.08.2013р № 1176.