Допомога тим, хто оберігає наш сон та спокій

РК м.Ужгород організувала акцію на підтримку бійців АТО

З метою допомоги військовим закарпатського краю, які перебувають в зоні АТО, РК м.Ужгород, група волонтерів та громадська активістка Власта Негря ще на початку цього літа розпочали масштабну акцію в супермаркетах м. Ужгорода по збору необхідних речей, продуктів, ліків, навіть військової амуніції.
Майже кожні вихідні учасники акції стоять на входах в місцеві супермаркети («Сільпо», «Велмарт» і «Вопак») та збирають матеріальну/грошову допомогу. Потім зібране завозиться в одну з військових частин м. Ужгорода, де розкладається в посилки. Разом із речами першої необхідності в посилку ставлять дитячі малюнки, які за словами самих солдат служать для них як обереги від лихої кулі чи снаряду. Доставку посилок на Схід забезпечують військові.
Весь процес збору та безпосередньої доставки посилок нашим солдатам на Сході можна прослідкувати в соцмережах, зокрема у Фейсбуці. Про те, що вантаж успішно доставлений, організатори акції дізнаються безпосередньо від хлопців (через інтернет чи мобільний зв’язок).
Організатори та активісти акції щиро дякують всім, хто долучився до цієї справи.  …від кожного з нас залежить мирне майбутнє нашої Батьківщини.