Добро починається з тебе

РК м.Заставна зініціювала акцію милосердя для дітей

РК м.Заставна вже декілька років поспіль опікується Чернівецьким притулком для дітей. Щороку в період новорічно – різдвяних свят кольпінговці приходять до дітей з подарунками – іграшками, солодощами, канцтоварами. Цього разу до акції долучилися також учні III – Б гімназійного класу Заставнівської гімназії (Класний керівник - Стрельнікова М. М.)
Гімназисти з радістю приносили іграшки, одяг, книги для дітей, які опинилися в скрутних життєвих ситуаціях. Також юні волонтери підключили своїх рідних, друзів, близьких до збору коштів на миючі засоби та солодощі.
В гості йшли великим гуртом – діти, вчителі, молодь та старші кольпінговці. Окрім подарунків принесли з собою веселе свято – співали колядки та щедрівки.
Зустріч і подальше спілкування дітей було щирим, невимушеним, доброзичливим. Діти між собою знайшли спільну мову, інтереси, погляди. Учні Заставнівської гімназії пообіцяли ще неодноразово завітати в гості до своїх нових товаришів.
Ось так заставнівські кольпінговці турбуються про наше майбутнє – підтримуючи тих, хто у скруті та виховуючи почуття милосердя та небайдужості до ближнього у підростаючого покоління.