День Молоді в Коктейль-Холлі

Цього року вже традиційно для останніх років в останню суботу жовтня замиготів яскравими кольорами конференц-зал нашого офісу по вул.Старобельській. І це не просто так, це наша молодь святкувала свій день. Хоч ця подія стала вже щорічною, проте вона не втрачає неповторності з року в рік. Для нашої молоді вже стало традицію вибирати тематику святкування, цього разу ми перевтілювалися в героїв фільму «Стиляги».

На перший погляд може здатись, що наша молодь лише розважається і нічого не робить, і хоч порозважатися ми й справді любимо, проте перша половина дня пройшла дуже плідно, всі ділилися здобутками за минулий рік і планами на майбутнє. Це не лише час на вихваляння, мовляв «які ми класні і скільки ми всього зробили», а й можливість допомогти один одному хорошою порадою. Всі присутні на заході осередки звітували про найголовніші події року, що минає, презентували свої здобутки та розповідали про плани на наступний рік.
І лише в другій половині дня почались розваги, а це саме те, що молодь вміє робити найкраще! Наш конференц-зал перетворився в Коктейль-Холл, а сходи до залу – в Бродвей. Головною умовою цього дня для учасників було дотримання дресс-коду відповідно до стилю. Про це учасників організатори проінформували заздалегідь, і вражаюча більшість з цим домашнім завданням справилась. Ще одним традиційним завданням було представлення художнього чи розважального номеру від осередку. І з цим переважна більшість наших кольпінговців дала собі раду. Все святкування відбувалося «стиляжно», весело, забавно, хоча й не забували про розвивальні моменти. Адже під час свята ми змогли перевірити себе в різних буденних справах, як от винахідливість, вміння тримати рівновагу, підтримувати розмову, бути вправним тощо. Найяскравішим моментом свята став майстер-клас з танців бугі-вугі, який підготувала Ужгородська Родина Кольпінга.
Ну і на завершення свята в наших найкращих традиціях було задування свічок на кольпінговському торті з наступним поїданням цього ж торта. Звичайно ж, презентації, конкурси, фото сесія, стиляжні ігри, розіграші і маса позитивних вражень, які кожен з учасників міг забрати з собою додому.
До зустрічі в наступному році!!! grin grin grin