Акція «Марафон життя» - забіг на 1000 км.

Родина Кольпінга м. Ужгорода ГО «Справа Кольпінга в Україні» спільно з інформаційним порталом «Safe in Trip» проводить благодійну акцію «Марафон життя» — масштабний весняний пробіг, основою якого буде подолання більш ніж 1000 км Дмитром Джмілем для того, щоб об’єднати суспільство у важливій справі – допомозі важко хворим дітям в Україні.

«Марафон життя» – це продовження попередніх п’яти акцій: 2 благодійні виставки «Крила для дітей», творчий вечір «Кроки ангелів» і 2 забіги «Я біжу, щоб вона ходила!» (2012-2014 рр.) для допомоги двом дівчатам – Мелеш Марії і Гратилло Софії, які з народження хворі на ДЦП. За допомогою цих акцій було зібрано близько 30 тисяч грн. на їх лікування та реабілітацію.
У 2014 році Дмитро Джміль в рамках акції «Я біжу, щоб вона ходила!» вже подолав спочатку 100 км. у квітні, а потім 200 км. у травні гірською місцевістю і встановив рекорд Закарпаття.
Цьогорічний забіг буде занесено до Книги рекордів України по пробігу на 1000 км.
Початок забігу 16 травня 2015 року з м. Ужгород по зазначеному маршруту, а фініш планується 6 червня 2015 року в м. Київ, він триватиме більше 20 днів (можливі корективи).
Забіг проходитиме через міста і села по наступному маршруту: Ужгород – Лумшори – Лінія Арпада – Тухля – Сколе – Скелі Довбуша – Долина – Івано-Франківськ – Обертин – Гвіздець – Оршівці – Чернівці – Хотин – Кам’янець Подільський – Дунаївці – Нова Ушиця – Чернятин – Вінниця – Погребище – Сквира – Триліси – Малютянка – Київ.

Просимо громадськість підтримати нашу ініціативу та допомогти в організації та проведенні «Марафону життя». Ми потребуємо підтримки:
1. Інформаційної - підтримка ЗМІ, блогів, видань з розповсюдження інформації про акцію по своєму регіону.
2. Технічної - цифрова апаратура, транспорт, інше обладнання.
3. Спонсорської - одяг для бігу і спортивне харчування, нічліг для всієї супровідної команди (маршрут забігу доданий нижче, можливі корективи).
4. Громадської - будь-яка людина, яка готова допомагати може стати частиною команди.

Будемо вдячні за будь-яку Вашу підтримку!

Лінки на дану акцію:

Як проходить акція дивіться на нашій fb-сторінці